Steak A Manger

De verschillende rassen

‘Umi’ The Art of Beef

Umi beef

Karakteristieken:

‘Umi’ The Art of Beef
Umi beef staat beschreven als de top selectie uit Uruguay. Terwijl het een afstammeling is van het zorgvuldig gekoesterde Black Angus ras, is de ‘Umi’ selectie gefokt met nog meer precisie. ‘Umi’ Beef wordt aangeduid als de ‘Art Of Beef’, omdat het simpelweg een smaakt heeft als kunst. Met hun mooie marmeringsscore, 200+ dagen graan gevoerd dieet en een hormoonvrij kweekproces is dit vlees zo goed als het maar kan zijn. Umi Beef is een van onze persoonlijke favorieten.

Slechts een zeer klein aantal runderen produceert het rundvlees dat voldoet aan de minimale kwaliteit en marmering ’s selectie van het ‘Umi’ proces. Pas tijdens de productie, bij het selecteren van de deelstukken wordt bepaald welk vlees uiteindelijk het ‘Umi’ label mag dragen.

Halal

Oorsprong:

Uruguay

Kaart Uruguay

Kenmerken:

Terwijl het een afstammeling is van het zorgvuldig gekoesterde Black Angus ras, is de ‘Umi’ selectie gefokt met nog meer precisie. Ondanks het feit dat ‘Umi’ nog relatief onbekend is bij de massa, wordt dit vlees steeds populairder onder sterrenkoks uit de hele wereld. ‘Umi’ wordt aangeduid als de ‘Art Of Beef’, omdat het simpelweg smaakt als kunst. Met een mooie marmeringsscore van 5+, een 200 dagen graanvoederdieet en een hormoonvrij kweekproces is dit vlees mals en zo goed als het maar kan zijn. ‘Umi’ Beef is een van onze persoonlijke favorieten, moet je zeker eens geproefd hebben.

Beschikbaar als:

Bavette
Contrefilet
Rib eye

Beoordeling:

5/5