Particulier

Hieronder het wekelijkse aanbod van vlees dat we u kunnen leveren. Dit aanbod verandert telkens omwille van de beschikbaarheid en kwaliteit. Alles wordt vers versneden en per steak vacuüm verpakt.

Wij leveren momenteel in de provincies:

Antwerpen en Vlaams-Brabant, voor verdere leveringen neem contact op….
Minimum afname €120. Afhalen kan ook!

Wenst u iets anders? U houdt een barbecue of een feestje?
Neem contact met ons op!

Om U een gezonde en lekkere steak te leveren is de oorsprong en de voeding van het dier van groot belang.
Verschillende kwaliteits en zorgsystemen ( Argentinie, U.S.A., Ierland, ….) waken niet enkel en alleen over de gezondheid en de voeding maar ook over de levenskwaliteit. Een dier met stress geeft geen lekker vlees.

Wij werken alleen met gecertifieerde slachthuizen van over de hele wereld die aan de strengste normen inzake voedselveiligheid en traceerbaarheid voldoen.

Het vlees wordt vakkundig in ons gekoeld atelier versneden en ter plaatste gevacuumeerd en geetiketteerd.
De inrichting voldoet aan de strengste normen.

Ons transport gebeurt met koelwagens om een veilig en lekker product aan te kunnen bieden.

De goederen worden aan huis geleverd met koeltransport, deze dienst is gratis vanaf 120€ in de opgegeven leveringslijst. (het vlees wordt vers versneden en vacuüm verpakt en kan dus ingevroren worden). Anders wordt er een toeslag aangerekend van 12€. Bepaalde gemeenten worden dagelijks aangeleverd, andere op opgegeven dagen. U wordt gebeld voor levering, geef daarom steeds Uw telefoonnummer op. . Indien de goederen niet afgegeven kunnen worden zal er een toeslag van 10€ betaald moeten worden. Staat Uw postnummer niet op de lijst maar wenst u toch beleverd te worden bel ons op 0475/689.111 en we kijken wat mogelijk is.