Steak A Manger

De verschillende rassen

Black Angus Australië

Black Angus Australie

Karakteristieken:

Onze Australische Black Angus, wordt geboren en grootgebracht op de natuurlijke weilanden van ongerepte Australische percelen en aan het eind van hun leven krijgen zij alleen nog graanvoer van hoge kwaliteit. Om 52 weken per jaar een superieure kwaliteit, consistentie en uniformiteit te bereiken, wordt slechts een klein percentage van het vee geselecteerd.

Al het rundvlees wordt vervolgens onafhankelijk beoordeeld door ’s werelds vooraanstaande beoordelingssysteem, Meat Standards Australia™ (MSA), om malsheid te garanderen en om voor een onovertroffen eetsensatie te zorgen.

Het rundvlees is met zorg bereid en wordt gerijpt tot in perfectie om voor een maximale smaakbeleving te zorgen: “Appreciate the difference”.

Oorsprong:

Australië

Kaart Australie

Kenmerken:

Dit waanzinnig stukje vlees met van zelfsprekend een topmarmering ( categorie BMS3+ ) is niet voor niets een topper uit ons gamma, botermals, volle smaak en iets aardser dan zijn concurrent de USA Hilton Prime. Nadat de dieren gedurende 24 maanden hebben kunnen genieten van de Australische grassen worden ze op dorre grond bijgevoederd met een mengeling van verschillende granen met als resultaat een top product….

Beschikbaar als:

Bavette
Cote a l’os
Contrefilet
Entrecote
Filet pure
Picahna
Rib eye
Shortrib
Andere delen beschikbaar op bestelling ...

Beoordeling:

5/5