Steak A Manger

De verschillende rassen

Japanse Wagyu

Steak A Manger - Wagyu koe

Karakteristieken:

Wagyurunderen vinden hun oorsprong in Japan rond de 2e eeuw. Het bekendste is de zwarte wagyu. De titel “Ito-Wagyu” wordt alleen gebruikt bij de allerbeste zwarte wagyu runderen (KORYGE WASHU) met tenminste een quotering van A4 (gaat tot A5+). Wij bieden met de nodige fierheid A4 , A5 zelfs A5+

 

Oorsprong:

Japan

Japan

Kenmerken:

The real stuff, Japanse zuivere A4 of A5 + wagyu. Hier hebben we te maken met een supermarmering, cremy , buttery en botermals, een sensatie in de mond. Deze wagyu komt uit de prefectuur Kogoshima en staat niet voor niets op vele kaarten bij onze klanten. En om eerlijk te zijn het is een sensatie om dit exclusief stukje vlees even te proeven…

Beschikbaar als:

Babytop
Contrefilet
Entrecote
Filet pure
Picahna
Rib eye
Andere delen beschikbaar op bestelling ...

Beoordeling:

5/5