Steak A Manger

De verschillende rassen

Japanse Wagyu

Steak A Manger - Wagyu koe

Karakteristieken:

In het zuiden van Japan, in de prefectuur Kagoshima, vindt men een van de meest begeerde en uitzonderlijke rassen van het Wagyu-vee, bekend als Ito Wagyu Japan. Dit ras is een ware culinaire schat en staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, sappigheid en rijke smaak.

De naam “Ito Wagyu” is afgeleid van de familie Ito, die eeuwenlang heeft bijgedragen aan de verfijning van dit Wagyu-ras. Hun toewijding aan het fokken en verzorgen van het vee heeft geleid tot een vlees van ongekende kwaliteit. Ito Wagyu wordt beschouwd als een van de beste soorten Japans rundvlees.

Wat Ito Wagyu onderscheidt, is niet alleen het zorgvuldig geselecteerde dieet van de dieren, dat onder andere bestaat uit hoogwaardige granen en een vleugje sakebrij, maar ook de unieke fokmethoden die generaties lang zijn doorgegeven. Het vlees staat bekend om zijn intense marmering, waarbij vet gelijkmatig door het spierweefsel is verdeeld. Dit resulteert in een ongelooflijk mals en sappig stuk vlees dat smelt in de mond.

 

Oorsprong:

Japan

Japan

Kenmerken:

The real stuff, Japanse zuivere A4, A5, A5+ Wagyu. Laat je verleiden door de top marmering van onze Ito Wagyu en ontdek de sublieme smaak die dit bijzondere Japanse rundvlees te bieden heeft. Het is een ervaring die je smaakpapillen zal verwennen en je een glimp geeft van de gastronomische pracht van Kagoshima, Japan.

Beschikbaar als:

Babytop
Contrefilet
Entrecote
Filet pure
Picahna
Rib eye
Andere delen beschikbaar op bestelling ...

Beoordeling:

5/5