Steak A Manger

De verschillende rassen

Angus Argentinië

Argentijnse runderen

Karakteristieken:

Deze angus wordt gekweekt op natuurlijke graaslanden in bijzonder zuivere lucht,
wat vlees van topkwaliteit oplevert.

De verschillende Argentijnse voedselveiligheidscontroles in de hele
rundvleessector garanderen natuurlijke producten.

De uitgestrekte pampa’s zijn een schoolvoorbeeld van het traceer baarheid systeem van het land, dat de meest veeleisende consumenten overal ter wereld gegarandeerd 100% natuurlijk vlees biedt.

Argentijns rundvlees heeft een laag cholesterolgehalte, is mals en heeft een sappige smaak.

 

Oorsprong:

Argentinië

Kaart argentinie

Kenmerken:

Voor de liefhebbers onder gras gevoederd rundvlees is het Argentijnse rundvlees een pareltje. Het Argentijnse vee loopt vrij rond in de uitgestrekte pampa’s en doet zich tegoed aan het overvloedige, malse gras. Groeihormonen zijn absoluut uit den boze in Argentinië; alles is 100% puur natuur! De pampa’s met hun typische vegetatie zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Beschikbaar als:

Contrefilet
Picahna
Rib eye
Andere delen beschikbaar op bestelling ...

Beoordeling:

4/5