Steak A Manger

De verschillende rassen

Australische Wagyu

Steak A Manger - Australische wagyu rund

Karakteristieken:

Australische Wagyu is net als Wagyu uit Japan voorzien van een intense marmering en geweldige smaak.

Deze Runderen worden na uitgebreid ge grazen te hebben verwend met uitgebalanceerde en uitgeselecteerde granen, en dit gedurende een termijn van 300 tot 500 dagen.

De vetheid wordt weergegeven met een BMS-graad die wordt onderverdeeld in  categorieën. Deze Wagyu uit Australië is één van de grootste en strengst gecontroleerde veestapels ter wereld.

Wij verdelen zowel F1, F3 en F4 Wagyu waar F4 voor 100% raszuiverheid FULL BLOOD wagyu staat en F1 voor 50% Black Angus. Elk hebben ze hun specifieke kenmerken en smaak. BMS ( Beef marble score ) gradden zijn beschikbaar van 3-5 tot 9+

Halal

Oorsprong:

Australië

Kaart Australie

Kenmerken:

Een bekend kenmerk van Australische Wagyu is de hoge marmering ’s graad van het vlees. Dit marmeringseffect zorgt voor een verrukkelijke malsheid en sappigheid die het vlees doordrenkt met een diepe, rijke smaak. De harmonie van deze prachtige marmering en de zorgvuldige bereiding geeft elke hap een ongeëvenaarde smaakbeleving. De smaak van Australische Wagyu wordt vaak beschreven als subliem, delicaat en boterzacht. Het vlees smelt bijna op de tong, wat een sensatie is voor de zintuigen van iedereen die het proeft. Het is dan ook geen verrassing dat Australische Wagyu wereldwijd wordt gewaardeerd door fijnproevers en topchefs.

Beschikbaar als:

Bavette
Contrefilet
Entrecote
Picahna
Rib eye
Stoofvlees
Andere delen beschikbaar op bestelling ...

Beoordeling:

5/5