Steak A Manger

De verschillende rassen

Australische Wagyu

Steak A Manger - Australische Wagyu

Karakteristieken:

Australische Wagyu is net als Wagyu uit Japan voorzien van een intense marmering en geweldige smaak.

Deze dieren worden na uitgebreid ge grazen te hebben af gevoederd met uitgebalanceerde en uitgeselecteerde granen, en dit gedurende een termijn van 300 tot 500 dagen.

De vetheid wordt weergegeven met een BMS-graad die wordt onderverdeeld in  categorieën. Deze Wagyu uit Australië is één van de grootste en strengst gecontroleerde veestapels heeft van dit ras. Wij verdelen zowel F1, F3 en F4 Wagyu waar F4 voor 100% raszuiverheid FULL BLOOD wagyu staat en F1 voor 50% Black Angus. Elk hebben ze hun specifieke kenmerken en smaak. BMS ( Beef marble score ) gradden zijn beschikbaar van 3-5 tot 9+

Oorsprong:

Australië

Kaart Australie

Kenmerken:

Australische wagyu blijft een schaars en exclusief stukje vlees. Naast de gekende contrefilet & ribeye steak welke vaak een duurder prijskaartje hebben bieden wij u tal van andere delen die zeker van smaak en malsheid niet hoeven onder te doen bavette, picanha , diamanthaas…

Beschikbaar als:

Bavette
Contrefilet
Entrecote
Picahna
Rib eye
Stoofvlees
Andere delen beschikbaar op bestelling ...

Beoordeling:

5/5