Enkele Quotes

  • Geplaatst op
  • Door Jurgen
  • 0

"Wij weten nog hoe het vlees bij onze grootouders smaakte, hoe je toen een snede spek in een pan kon bakken en er alleen vet, en geen druppel water uitkwam...

Yves Desmet van De Morgen is Bourgondiër. Toch eet hij slechts af en toe vlees. "Ironisch genoeg komt dat net door mijn zoektocht naar het beste vlees. Wie ooit een gerijpt biefstukje van een natuurlijk gevoed, ouder rund heeft gegeten, vindt het massageproduceerd vetarm spierweefsel van ons wit-blauw ras totaal smakeloos", legt hij uit. - De Morgen, 27 februari, 2015

"Wij weten nog hoe het vlees bij onze grootouders smaakte, hoe je toen een snede spek in een pan kon bakken en er alleen vet, en geen druppel water uitkwam. Wij hebben daar nog heimwee naar, maar een jongere generatie heeft dat soort vlees misschien nooit geproefd, en daar ligt een hele markt om dingen aan te leren en te veroveren", zegt Dierendonck. - Vlaanderens bekendste slager Hendrik Dierendonck, 21 februari 2015, De Morgen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden